Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie over werkzoekenden begeleiden naar werk

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Ongewone conferentie op 2 juli in Amsterdam.
Regio Noordholland - (Marianne.Overbeeke@fnv.nl)

Werkzoekenden begeleiden naar werk. De overheid en particuliere bemiddelaars hebben daar hun handen vol aan. Achter de dagelijkse praktijk staat een indrukwekkende boekenkast vol met wetten, wetsontwerpen, reintegratieplannen, maatregelen, sancties en voorstellen. Wat werkt wel en wat werkt niet ? In een ongewoon en afwisselend programma krijgen politici, beleidsmakers en beslissers enerzijds en trajectbegeleiders en cliënten anderzijds de gelegenheid mee te kijken, denken en voelen in de wereld waar zij dagelijks mee te maken hebben maar waarvan zij de keerzijde niet kennen. Informatie over locatie en aanmelding achter het rode pijltje.

De conferentie is bestemd voor politic, beleidsmakers, beslissers en uitvoerders. Op Maandag 2 juli van 13.30 uur tot 17.00 uur in de Rode Hoed in Amsterdam. De Rode Hoed is uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar wilt u wel deelnemen? Bel 020- 58163 58 of mail voor een uitnodiging naar regiowerk.Noord-(Holland@fnv.nl)(FNV Noord-Holland).

Deze tekst is een resultaat van uw abonnement op www.fnv.nl/berichtenservice Meer voor randstad-nieuws: www.fnv.nl/randstad

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie