Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Infodromedebat onderwijs in de Rode Hoed

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

INFODROME

Infodromedebat onderwijs in de Rode Hoed Amsterdam 2 juli

Infodrome Debat 'De Laatste Stelselwijziging in het Onderwijs' en aanbieding van advies aan staatssecretaris Adelmund, 'Zichtbare onderwijskwaliteit. Omkering van verantwoordelijkheid in de informatiesamenleving'. De Rode Hoed, Amsterdam, maandag 2 juli, aanvang 20.00 uur.

2 juli aanstaande wordt door een groep van schooldirecteuren, in samenwerking met de denktank Infodrome een advies aangeboden aan staatssecretaris Adelmund. Het advies wordt gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in de Rode Hoed in Amsterdam. In een debat met onderwijswoordvoerders van de regeringsfracties en oppositiepartijen van de Tweede Kamer wordt het advies becommentarieerd. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie