Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 2-07-2001

1e Persbericht 2 juli 2001


Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte met vals identiteitsbewijs aangehouden In een gebouw aan de Karel de Grotelaan is maandagmiddag rond 11.20 uur een 54-jarige man uit Bonn (Duitsland) aangehouden. De verdachte probeerde met een vals identiteitsbewijs een sofi-nummer te krijgen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Voetganger loopt gebroken neus op
Op de Engelseweg is maandagochtend rond 11.15 uur een 77-jarige man uit Helmond gewond geraakt toen hij door een 11-jarige fietser uit Helmond van achteren werd aangereden op het fietspad. De man viel hierdoor en brak zijn neus. Hij is voor behandeling overgebracht naar het Elkerliek ziekenhuis.

Helmond: Verdachte van vernieling aangehouden
Op de 1e Haagstraat is zondagochtend rond 3.25 uur een 14-jarige jongen uit Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van het ingooien van een raam van een pand aan de 1e Haagstraat eerder die ochtend. De verdachte is na verhoor naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Verdachte van vernieling aangehouden
In een pand aan de Bindersestraat is zondagavond rond 21.00 uur een 46-jarige inwoner van Helmond aangehouden. De man had onenigheid met het personeel dat in het pand aanwezig was en vernielde daarop een telefoon. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Bromfietser gewond
Op de kruising Warandelaan - President Rooseveltlaan is zondagavond rond 19.55 uur een 17-jarige bromfietser gewond geraakt. De bromfietser reed over de Warandelaan en verleende geen voorrang aan een 57-jarige automobiliste uit Zwaag die van rechts over de President Rooseveltlaan aan kwam rijden. De bromfietser kwam hierdoor onder de auto van de vrouw terecht en werd meegesleurd. De auto botste tegen een verkeersbord en kwam uiteindelijk tegen de gevel van een woning aan de Warandelaan tot stilstand. De bromfietser is met zware verwondingen overgebracht naar het Elkerliek ziekenhuis.

Helmond: Inbraak in bedrijf
In een bedrijf aan de Waterbeemd is maandagochtend rond 4.30 uur ingebroken. De dader kwam op het terrein door aan de achterkant het hekwerk te vernielen en vervolgens een raam aan de zijkant van het pand open te breken. Uit het pand worden diverse goederen vermist. De aard en de omvang van de buit is nog niet bekend.

Gemert: Fietsendief aangehouden
Op de Handelseweg is zondagochtend rond 2.55 uur een 16-jarige inwoner van Erp aangehouden. Getuigen zagen de man een fiets wegnemen aan de Handelseweg, hielden hem aan en droegen hem over aan de politie. De verdachte is na verhoor naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Insluiper neemt portemonnee mee
Uit een woning aan de Bergstraat is zondagmiddag tussen 12.30 en 13.30 uur een portemonnee weggenomen. De bewoonster was in de tuin aan het werken. De woning was op dat moment niet op slot. Toen zij later terugkwam in de woning bemerkte zij dat haar portemonnee, met daarin sleutels, een aantal pasjes en 2.000 gulden, uit haar tas was weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie