Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewonde bij vechtpartij in Oss, 3 verdachten aangehouden

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 2-07-2001
Persbericht District Maasland


1 GEWONDE BIJ VECHTPARTIJ, 3 VERDACHTEN AANGEHOUDEN

Bij een vechtpartij aan de Joost van den Vondellaan in Oss is maandagmiddag rond 12.30 uur een vrouw, een 50 jarige inwoonster uit Oss, licht gewond geraakt. Zij is in het ziekenhuis behandeld en kon daarna weer naar huis. De vechtpartij vond plaats tussen verschillende families. De politie hoopt aan de hand van verklaringen achter de oorzaak te komen. Ter plaatse zijn 3 verdachten aangehouden. De mannen 52, 29 en 24 jaar oud, zijn ingesloten. Omdat bij de melding gesproken werd over vuurwapengebruik ging de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Tijdens het onderzoek ter plaatse is van vuurwapengebruik niets gebleken, er is niets aangetroffen dat dit kan bevestigen.

DIEFSTALLEN UIT AUTOS

Zondagavond is tussen 19.30 en 20.30 uur ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Lithse Ham in Lith. Uit de auto verdween de geluidsinstallatie. Het portier van de auto bleek opengebroken te zijn.

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in drie autos die geparkeerd stonden aan de Bilderdijkstraat in Oss. Uit de autos verdween o.a. geluidsapparatuur, een jas en een telefoon.

Aan de Abraham Kuiperstraat in Oss verdween uit een auto een radio c.d. speler en een aantal c.d.s. Uit een auto die aan de Talmastraat in Oss geparkeerd stond verdween de geluids- en zendapparatuur.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens verschillende snelheidscontroles heeft de politie zondag een groot aantal bestuurders bekeurd die te hard reden. Op de Schaijkseweg in Koolwijk reden 53 bestuurders te hard. De snelheid van 283 passanten is gemeten waarvan de hoogste snelheid 113 km/u bedroeg. In Heeswijk Dinther is op Den Dolvert de snelheid van 453 passanten gemeten. Hier reden 45 bestuurders te hard waarvan de hoogste snelheid 70 km/u. bedroeg. Op de Hommelse Hoeve in Heeswijk Dinther reden 8 van de 78 gecontroleerde voertuigen te hard. De hoogste snelheid was 118 km/u.

Maandag is op de Nistelrodeseweg in Heesch gecontroleerd op snelheid. Van 430 passanten is de snelheid gemeten, 101 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 83 km/u. bedroeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie