Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandacht voor vloeistofdichte vloeren in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Milieuprogramma en vloeistofdichte vloeren

In het gemeentelijk Milieuprogramma is jaarlijks aandacht voor actuele milieuthema's. Dit jaar is er extra aandacht voor het keuren van vloeistofdichte vloeren en voorzieningen
Op landelijk niveau zijn onlangs het Besluit Opslag- en transportbedrijven milieubeheer en het Besluit Inrichtingen voor Motorvoertuigen milieubeheer gepubliceerd. Ook bedrijven met een milieuvergunning en bedrijfs-activiteiten, die het noodzakelijk maken dat een vloeistofdichte vloer of andere voorzieningen aanwezig zijn, krijgen hiermee te maken.

Vanuit het rechtsgelijkheidsbeginsel zal de gemeente Zoetermeer de vergunningplichtige bedrijven, indien van toepassing, eveneens verzoeken de vloeistofdichte vloeren te laten keuren. Zo nodig zal de gemeente de milieuvergunning aanvullen met een voorschrift waarin een keuringsverplichting is opgenomen.

Op 11 april jl. heeft de gemeente een goed bezochte themabijeenkomst over dit onderwerp georganiseerd. Naast wethouder Heidema voerde diverse sprekers vanuit de branch het woord.
De gemeente heeft tevens een subsidie-actie gepresenteerd, waarbij éénmalig een bedrag beschikbaar wordt gesteld aan ondernemers, die hun vloer laten keuren. U kunt zich voor deelname aan deze actie aanmelden tot uiterlijk 2 juli 2001.
Voor een informatiepakket en nadere informatie kunt u bellen met dhr. Mentink van de afdeling Milieu, Bouwen en Wonen, telefoon (079) 346 8304.Gemeente Zoetermeer © mei 2001

Last update: 14 mei 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie