Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente HilversumWegwerkzaamheden komende week

Het werk aan de centrumring vordert gestaag. De komende weken wordt op de Schapenkamp toegewerkt naar de afronding van de werkzaamheden. Intussen schuift op het winkeldeel van de Koniningeweg het werkterrein op in de richting van de Huizerweg en de kleine spoorbomen.
In het Noordse Bosje is de herinrichting van het winkeldeel zo ver gevorderd dat de inrit naast het ANWB/VVV-kantoor nu weer via de oude aanrijroute bereikbaar is. De herinrichting draait nu de Bussumerstraat in, waar de komende week gewerkt wordt tot aan het Wagenmakersplein.

De werkzaamheden aan de Nieuwe Havenweg lopen iets uit. Daardoor blijft de Nieuwe Havenweg nog tot en met woensdag afgesloten net voorbij het parkeerterrein van de Gamma. Bezoekers van de Gamma kunnen normaal inrijden. Voor de rest van het havengebied geldt een omleidingsroute via de Vreelandseweg-Zuiderloswal-Verlengde Zuiderloswal-Eerste Loswal.

Op de Beresteinseweg is de helft van de rijweg afgezet met containers in verband met het opruimen van munitie in de Gooise Vaart. De Beresteinsewweg is alleen beschikbaar voor bestemmingsverkeer.

Verdere werkzaamheden:

* in de Reigerstraat (tussen de Spechtstraat en de Kamerlingh Onnesweg, herinrichting tot de tweede helft van juli)
* in de Spechtstraat (tussen de Reigerstraat en de Eksterstraat, laatste week)

* en in de Neptunusstraat (vermoedelijk laatste week)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie