Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijfde JAR-Verklaard op 2/7/01 Hilton Hotel Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Sdu Uitgevers
Zoek soortgelijke berichten
Sdu Uitgevers


Vijfde JAR-Verklaard op 2 juli 2001 in het Hilton Hotel in Amsterdam! Het Hugo Sinzheimer Instituut en Sdu Uitgevers organiseren samen het vijfde JAR-seminar onder de naam JAR Verklaard, dat gehouden zal worden op maandag 2 juli 2001 in het Hilton Hotel Amsterdam aan de Apollolaan 138. Het seminar zal starten om 16.15 uur en zal duren tot 20.00 uur.

Op deze seminar zullen spreken: prof. mr. P.F. van der Heijden (hoofdredacteur van JAR, en voorzitter van de avond), mr. D. Thierry (redacteur van JAR) en mr. E. Verhulp. Zij analyseren en bespreken de jurisprudentie die in het afgelopen half jaar in JAR verschenen is.

Korting voor JAR-abonnees
Abonnees op JAR betalen voor dit seminar f 395,00 (excl. BTW) en niet-abonnees f 495,00 (excl. BTW). Hierbij is inbegrepen de speciale uitgave van JAR, die verschijnt naar aanleiding van JAR Verklaard, alsmede een lichte maaltijd.

U kunt zich direct opgeven voor deelname aan JAR Verklaard door het deelnameformulier in te vullen en te mailen naar (meij@jur.uva.nl). Schriftelijke aanmeldingen kunt u sturen naar:
Hugo Sinzheimer Instituut
t.a.v. mw. H. van der Meij-Netel
Postbus 1030
1000 BA Amsterdam

Sdu verwerft aandelen Duitse staatsuitgever juris Sdu is door de Duitse ministeries van Justitie en Financiën uitgekozen om 45,33% van de aandelen van het Duitse staatsbedrijf te verwerven. Juris is de belangrijkste aanbieder van juridische on-line informatie in Duitsland. Deze uitgeverij, gevestigd in Saarbrucken, heeft op dit moment 34 online databanken. Sdu kan haar ervaring op het gebied van het ontsluiten van juridische en overheidsinformatie gebruiken door dit samenwerkingsverband met juris. Lees meer in het persbericht.

VNG Uitgeverij en Sdu gaan samenwerken
In de afgelopen maanden hebben de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en Sdu besprekingen gevoerd over intensivering van de bestaande samenwerking bij de uitvoering van de uitgeefactiviteiten. VNG is van plan per 1 januari 2001 haar uitgeverij te verzelfstandigen. De besprekingen hebben geleid tot de wederzijdse intentie dat Sdu per 1 januari voor 49% aandeelhouder zal worden in VNG-Uitgeverij bv. Lees meer in het persbericht.

Staatscourant

Actueel in de Staatscourant:

"Nationaal Milieubeleidsplan Pronk bindt strijd aan met CO2 en NOx" "Websites rijk en gemeenten onder vuur"
"Korthals: niet tornen aan algemene beginselen van behoorlijk bestuur"

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie