Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afvalbeheersplan ontmoedigt investeren in energie-opwekking

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht van de Afvalfederatie
Utrecht, 2 juli 2001

Landelijk Afvalbeheersplan ontmoedigt investeren in energie-opwekking uit afval Deze week bespreekt de Tweede Kamer het voorontwerp van het Landelijk Àfvalbeheersplan (LAP). In het LAP staan voorstellen om de energieproductie uit afval te bevorderen door energierijk afval in te zetten als brandstof in elektriciteitscentrales, cementovens of nieuwe afvalverbrandingsinstallaties. De Afvalfederatie is van mening dat de voorstellen het investeren in energie-opwekking uit afval juist ontmoedigen. Ze vindt dat de overheid ten onrechte de huidige verwerkingstechniek uitsluit, ten gunste van nieuwe technieken die zich nog niet bewezen hebben en waarvan het twijfelachtig ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie