Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kenniswarenhuis.nl helpt bedrijven in Kennismanagement-land

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht (2 juli 2001)

Kenniswarenhuis.nl helpt bedrijven hun weg te vinden in Kennismanagement-land door het aanreiken van praktische instrumenten zoals een kenniswijzer, kennisspel en KM-Scan via de website. Vanaf 2 juli wordt dit instrumentarium uitgebreid met e-learning lanceerplatform Studywiser.com (http://www.studywiser.com/nl).

StudyWiser.com is een e-learning platform voor auteur, trainer en cursist, ontwikkeld op Nederlandse bodem op basis van ruim tien jaar ervaring met en kennis van educatieve technologie. Het biedt managers van de training-, personeels- en productafdelingen mogelijkheden om laagdrempelig te starten en direct te profiteren van de kosten- en effectiviteitvoordelen van online training, examinering en kennisuitwisseling.

Albert ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie