Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging persbijeenkomst Poprevival Back Home

Datum nieuwsfeit: 02-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

POPREVIVAL BACK HOME

Stichting Poprevival Back Home

p.a. Stocreve 12, 7471 TM Goor

K.v.K. Zwolle 700991524

info@backhome.nu

Uitnodiging

Geachte (pers-)relatie,

De Poprevival Back Home, de jaarlijkse muzikale reünie van diskjockeys uit de Hardenbergse bars The Castle, Papillon en The City en hun publiek uit de roerige zeventiger jaren, staat als een huis. Tijdens Back Home III, op zaterdag 23 september 2000, werden records gebroken. Bezoekersrecords, dansrecords en drankrecords. Schattingen van het aantal bezoekers liepen uiteen van 2500 tot 3500. Met zekerheid werd het gezelligheidsrecord gebroken. Belangrijke vraag was: moet je als evenement maar blijven groeien?

De ontwikkelingen binnen de Stichting Poprevival Back Home stonden niet stil. Er zijn nieuwe plannen waaraan lange tijd in betrekkelijke stilte is gewerkt. Het moment is nu gekomen om jullie deelgenoot te maken met die plannen. Plannen die opzienbarend, verrassend maar zeker nieuw gevonden zullen worden. De lijn van het succes wordt doorgezet met maar één doel: nog meer kwaliteit. Hardenberg had met Back Home een fantastisch muziekevenement in huis en dat blijft zo. Maar wel anders.

Ik wil jullie dan ook, namens alle betrokkenen, graag uitnodigen voor een (pers-) bijeenkomst op maandag 2 juli aanstaande om 20.00 uur in het Stamcafé (voorzijde) van Poppodium Hardenberg aan de Jan Weitkamplaan 14 in Hardenberg.

We zullen daar precies vertellen wat onze plannen zijn. Ook zal er een meerjarige overeenkomst getekend worden en natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens zorgen wij voor nog meer gezelligheid door middel van een hapje en een drankje en natuurlijk de muziek uit the seventies.

Ik hoop je aanstaande maandag te zien. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-54313611.

Met muzikale groet,

Roel Zweers

Secretaris Stichting Poprevival Back Home

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie