Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fineos verwelkomt financier in raad van bestuur

Datum nieuwsfeit: 03-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

FINEOS
VERWELKOMT VOORAANSTAAND FINANCIER
IN RAAD VAN BESTUUR

Utrecht, 3 juli 2001 -- FINEOS maakt
bekend dat de internationale financier James McNaught-Davis is benoemd tot directeur zonder uitvoerende bevoegdheden. Het Ierse FINEOS is een toonaangevende leverancier van ondernemingsoplossingen voor de bank- en verzekeringswereld.

McNaught-Davis heeft ruim zestien jaar ervaring in fusies, overnames, investeringen en andere aspecten van bedrijfsinvesteringen. Tot begin dit jaar was James McNaught-Davis partner en algemeen directeur van Warburg Pincus, een grote internationale (niet-beursgenoteerde) onderneming en kapitaalverschaffer. Bij Warburg Pincus gaf McNaught-Davis leiding aan de technologie-investeringen in verschillende Europese financiële software-ondernemingen. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie