Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veerdiensten in Europa on-line te reserveren

Datum nieuwsfeit: 03-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 03 JULI 2001

Veerdiensten in Europa on-line te reserveren

De in Rotterdam gevestigde onafhankelijke veerdienstspecialist Celtic Travel Seabridges biedt sinds 1 juli de mogelijkheid om via het internet on-line reserveringen voor veerdiensten in Europa te maken.

Via www.seabridges.com is kiezen en clicken het enige wat er gedaan hoeft te worden om in een paar minuten een overtocht vast te leggen. De site biedt de consument keuze uit de meest populaire veerverbindingen. De eenduidige structuur van dienstregelingen, prijzen en algemene informatie maakt de site tot de meest gebruiksvriendelijke op zijn terrein.

Automatisch
"Alle aanbiedingen en kortingen van alle veerdiensten in Europa zijn in ons computersysteem opgenomen en worden automatisch berekend. Veel tijdverlies voor en ergernis bij de consument door de vele gecompliceerde prijsstructuren, ontelbare aanbiedingen en kleine lettertjes, is met de introductie van deze veerdienstsite verleden tijd", aldus Managing Director Winnibert van den Hoven.

Bovendien is CT Seabridges als onafhankelijke veerdienstaanbieder door de enorme inkoopkracht in staat de scherpste aanbiedingen te doen. Daarbij kan de wens van veel consumenten om rondreizen te maken - heen en terug via verschillende routes en verschillende veerdienstmaatschappijen - nu eenvoudig worden verwezenlijkt èn met behoud van alle voordelen en kortingen.

De veerdienstsite www.seabridges.com biedt onder meer overtochten naar Griekenland, Sardinië, Corsica, Engeland, Ierland, Scandinavië, Marokko, de Canarische Eilanden en de Balearen.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie