Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conxion verzorgt met Microsoft verzending Windows XP Preview

Datum nieuwsfeit: 03-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CONXION CORPORATION

Conxion verzorgt met Microsoft verzending van WindowsXPPreview

Conxion gaat samen met Microsoft een krachtige elektronische verzending van Windows XP Preview Program verzorgen

:: Programma lanceert ActiveX-versie van Conxion Digital Delivery Manager
om verzending en bevestiging van grote files te vereenvoudigen

Santa Clara, Californië - Conxion Corp., een toonaangevend leverancier van internet infrastructuur, is door Microsoft Corp. uitgekozen om elektronisch de eerste versie te leveren van het nieuwe Microsoft Windows XP besturingsysteem voor het Windows XP Preview Program. Conxion introduceert ook een nieuwe ActiveX-versie van de Digital Delivery Manager, waarmee eindgebruikers het binnenhalen van bestanden kunnen onderbreken en hervatten, en die real-time rapportage van voltooide zendingen mogelijk maakt.

Het Windows XP Preview Program biedt toegang tot de complete bèta versie 'release candidate' van Windows XP Professional zodra deze beschikbaar wordt voor elektronische verzending. Het programma is nu beschikbaar voor consumenten in de Verenigde Staten en Canada die kunnen inschrijven op:
www.microsoft.com/windowsxp/preview/overview.asp en die Microsoft na twee maanden hun oordeel zullen meedelen. De datum waarop Windows XP Home Edition en Windows XP Professional zullen uitkomen, is gepland op 25 oktober 2001.

'Dit is de eerste keer dat Microsoft een elektronische verzending van een 600 megabyte groot bèta product aanbiedt aan de consument,' aldus Antonio Salerno, CEO van Conxion Corporation. 'XP is in feite gemaakt voor het verzenden van files; en dit is dus een unieke gelegenheid om de capaciteit en snelheid van ons netwerk te demonstreren. Dit is ook een goede impuls voor onze Digital Delivery Manager, waarmee eindgebruikers het downloaden kunnen onderbreken en hervatten, zonder overnieuw te moeten beginnen.'

'In het verleden hebben vaak samengewerkt met Conxion en we waren altijd onder de indruk van de betrouwbaarheid van hun netwerk,' zei John Frederiksen, algemeen directeur van PC Experience Group bij Microsoft. 'Wij kozen voor Conxion voor onze eerste on-line bèta OS levering van aan het publiek vanwege hun bewezen vermogen om Windows XP aan onze klanten te leveren. Hun nieuwe ActiveX Digital Delivery Manager zal het verzenden van files alleen maar verbeteren.'

Salerno zei dat de meeste bèta testers een bepaalde vorm van breedband connectiviteit gaan gebruiken met een minimum capaciteit van 256 kilobyte per seconde. De overdrachtstijd van twee uur en 40 minuten met een DSL/kabelverbinding worden gemiddeld minder dan 3 minuten met een volledige T3 lijn.

Andrew Schroepfer, president van Tier 1 Research, gaf het volgende commentaar op het succes van Conxion op het gebied van elektronisch verzenden: 'Conxion heeft een aantal prominente klanten veroverd voor een aantal zeer belangrijke projecten. Terwijl een netwerk van deze capaciteit kan worden gebruikt voor elk type file over te zenden, is het een slimme strategie om je te richten op het leveren van diensten aan uitgevers van software omdat het internet steeds meer gaat bepalen hoe deze producten bij de klant komen.'

Conxion zal als host optreden voor de elektronische levering van Windows XP op servers die overal gedistribueerd zijn in het VS segment van haar mondiale netwerk. Conxions gepatenteerde HotRoute technologie wordt gebruikt om de server te identificeren met het beste pad naar het verzoek van de eindgebruiker en om distributie van verzoeken te beheren. Digital Delivery Manager, in Java en ActiveX versies, is beschikbaar voor content uitgevers die gebruik maken van het Conxion netwerk voor het elektronisch verzenden van hun files.

Over Conxion

Conxion Corp., www.conxion.com, is een leverancier van geïntegreerde internet infrastructuurdiensten, die, om volledig beheerde hosting aan te bieden, gebruik maakt van haar wereldwijd Tier-1 netwerk, zeven strategische gevestigde datacenters in de Verenigde Staten en Europa, waaronder Amsterdam, Brussel en Londen en 15 aanwezigheidspunten. Conxion, met hoofdvestiging in Silicon Valley (Santa Clara, Californië), is een onderneming in particulier bezit. Andere product- of servicenamen die hier worden genoemd, zijn de handelsmerken van hun betreffende eigenaren.

Website: www.microsoft.com/windowsxp/preview/overview.asp

www.conxion.com

Megan O'Reilly-Lewis van Conxion, +1-408-566-8546, of (megan@conxion.net)


03 jul 01 09:38

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie