Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inter Access effectueert overname NCCW-CASA

Datum nieuwsfeit: 03-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

INTER ACCESS

Inter Access effectueert overname NCCW-CASA

Inter Access effectueert overname NCCW-CASA

Nieuwe combinatie in vastgoedmarkt toonaangevend

Inter Access B.V. (integrale ICT-dienstverlening) in Hilversum heeft per 1 juli alle aandelen van NCCW-CASA B.V. in Almere overgenomen. Deze transactie resulteert in een aanzienlijke versterking van de activiteiten en een toonaangevende positie van Inter Access in de vastgoedmarkt. Voorts wordt door deze krachtenbundeling de portfolio en de strategische uitgangspositie van beide bedrijven versterkt met betrekking tot outsourcing, netwerken, Application Service Providing en verdere verdieping van de samenwerking met Oracle.

Beide bedrijven onderschrijven nadrukkelijk het langetermijn belang van continuïteit en kwaliteit en het behoud van geplande investeringen door hun klanten. De nieuw gevormde combinatie staat hiervoor garant met tezamen ruim 1.300 professionele medewerkers en een winstgevende omzet van meer dan f300 miljoen over 2000. De financiële voorwaarden van de overname worden niet bekendgemaakt.

NCCW-CASA is in 1973 opgericht. Met ruim 300 medewerkers en een omzet van meer dan f 85 miljoen over het jaar 2000 is NCCW-CASA toonaangevend in geautomatiseerde bedrijfsinformatiesystemen voor de sociale en commerciële vastgoedmarkt. Met haar brede producten- en dienstenpakket worden totaaloplossingen voor het gehele communicatie- en informatieproces in het vastgoed-beheer geboden. NCCW-CASA ondersteunt ruim 600 woningcorporaties die samen twee miljoen huurwoningen beheren. Daarnaast bedient het de commerciële markt met informatiesystemen voor alle aspecten van het beheer, de administratie en het financieel management.

Inter Access is integrale dienstverlener in de informatie- en communicatietechnologie voor tal van branches. Opgericht in 1980 is Inter Access uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 1.000 specialisten en f 250 miljoen omzet over 2000. Inter Access heeft 8 vestigingen voor regionale dekking over heel Nederland en exploiteert 25 Knowledge en Solution Centers. Het bedrijf onderscheidt zich niet alleen met ICT-expertise maar ook met grote branchekennis van vele sectoren. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen met aandacht voor beheer.

Hilversum, 3 juli 2001

Voor nadere informatie:
De heer R. van der Kolk, Directeur Marketing & Communicatie Inter Access B.V. Telefoon: 035 6888462. Website:
www.interaccess.nl

10 jul 01 10:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie