Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe carrièresite van Ministerie van Defensie online

Datum nieuwsfeit: 03-07-2001
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensiePersberichten


Nieuwe carrièresite Defensie

03-07-2001

De nieuwe carrièresite van het Ministerie van Defensie, www.defensie.nl/werkenbij, is online. De carrièresite van defensie is een onderdeel van de Carrièresite Rijksoverheid, een samenwerkingsverband tussen diverse ministeries, Colleges van Staat en andere overheidsinstellingen. Deze carrièresite, www.werkenbijdeoverheid.nl is opgezet met het doel de rijksoverheid als aantrekkelijke en veelzijdige werkgever te profileren.

Op de carrièresite van defensie staat alle belangrijke informatie over werken bij defensie zoals informatie over arbeidsvoorwaarden, opleidingen en loopbaan, trainee-programmas, open sollicitaties en een overzicht van vacatures. Daarnaast kunnen bezoekers van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie