Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Financiering voor samenwerking met Tanzaniaanse bedrijven

Datum nieuwsfeit: 03-07-2001
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

14 juni 2001
Financiering voor samenwerking met Tanzaniaanse bedrijven

Nederlandse bedrijven die langdurige investeringen en handelsrelaties in Tanzania ambiëren, komen ook dit jaar in aanmerking voor projectfinanciering. Zij kunnen tot en met 6 augustus 2001 12.00 uur voorstellen indienen voor projecten binnen het Programma Samenwerking Opkomende Markten (PSOM). Dit programma van het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking ondersteunt projecten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Tanzaniaanse economie. Het PSOM stelt NLG 6,7 miljoen beschikbaar voor samenwerkingsprojecten op het gebied van landbouw, energie, transport/infrastructuur en toerisme. De PSOM-bijdrage bedraagt 66,7 procent van de totale projectkosten. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie