Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging perspresentatie Iomega opslagproduct Peerless

Datum nieuwsfeit: 03-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Uitnodiging perspresentatie Iomega Peerless
20 GB in uw broekzak!

Werkt u met grote multimediabestanden of bent u regelmatig in de weer met uitgebreide PowerPoint presentaties? En blijken uw diskettes daar nu altijd te klein voor te zijn? Of gaat u vaak op reis en loopt u altijd te slepen met uw laptop? Of gaat uw harde schijf gebukt onder de opslag van al uw bestanden, programma´s of videospelletjes? Met de Peerless kunt u al deze ongemakken omzeilen.

Op dinsdag 3 juli introduceert Iomega, marktleider op het gebied van oplossingen voor gegevensbeheer, een nieuw opslagproduct: de Peerless.

De Peerless is een draagbare harde schijf met een ongelofelijk grote capaciteit en met hoge overdrachtssnelheden. De disk past met gemak in uw hand, maar heeft wel een capaciteit van 10 of 20 GB (oftewel 13.888 floppydisks) en is bovendien geschikt voor zowel pc als Mac. Voortaan kunt u al uw grote afbeeldings-, video- en audiobestanden ontwikkelen en beheren met de snelheid van een harde schijf en overal mee naartoe nemen op één enkele disk. Met de Peerless past al uw werk in een broekzak!

Wilt u meer weten over de Peerless? Kom dan naar de persintroductie op dinsdag 3 juli in het kantoor van Brodeur Worldwide in Amsterdam.

Datum: Dinsdag 3 juli 2001
Lokatie: Brodeur Worldwide, Overschiestraat 55 in Amsterdam Presentatie incl. demonstratie Peerless: 10.30 uur - 12.00 uur Interviews: 12.30 uur - 15.30 uur

Na afloop kunt een testexemplaar van de Peerless meenemen (zolang de voorraad strekt) en is er volop gelegenheid om met Iomega-vertegenwoordigers van gedachten te wisselen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van opslag. Lina van der Wel, Product Marketing Manager Europe; Jeroen Kila, Senior Director Product Management en Adriaan van der Stappen, Distribution Sales Manager Benelux, kunnen dan al uw vragen beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Renée Reijers of Tara van Oyen. Telefoonnummer: 020 - 346 20 00

Antwoordfax

Iomega perspresentatie Peerless dinsdag 3 juli 2001

0 Ik ben aanwezig bij de perspresentatie én wil graag een interview met: o Lina van der Wel, Product Marketing Manager Europe; o Jeroen Kila, Senior Director Product Management; o Adriaan van der Stappen, Distribution Sales Manager Benelux.

0 Ik ben niet aanwezig bij de perspresentatie, maar wil wel graag een interview met:
o Lina van der Wel, Product Marketing Manager Europe; o Jeroen Kila, Senior Director Product Management; o Adriaan van der Stappen, Distribution Sales Manager Benelux.

0 Ik kan niet aanwezig zijn, maar ik ontvang graag de persdocumentatie.

Ik wil graag meer weten over:


Publicatie:

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Fax:

Fax s.v.p. vóór 27 juni 2001 a.s. aan:
Brodeur Worldwide
Tara van Oyen
E-mail: (tvanoyen@nl.brodeur.com)
Faxnummer: 020 - 669 72 65

Hartelijk dank voor uw reactie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie