Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Notulen vergadering Gewestraad Eemland

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Eemnes
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eemnes

wethouders van Eemnes d.d. 10 juli 2001
Gewestzaken.
Vergadering Gewestraad Eemland 4 juli 2001.
Burgers aanschrijven dat binnenkort hun rijbewijs gaat verlopen. De RDW biedt ons de mogelijkheid om een bestand aan te vragen waarop de vernieuwingsdatum van het rijbewijs van inwoners van Eemnes staat vermeld.


1. Kiezen voor de mogelijkheid om jaarlijks een bestand te ontvangen waarop de vernieuwingsdatum van het rijbewijs staat vermeld. Kosten van een bestand fl.500,00.

2. Extra kosten verdisconteren in de rijbewijsleges door een eenmalige extra legesverhoging van fl.0,75 per rijbewijs per 1 januari 2002.

Bijdrage SGP.
De provincie Utrecht stelt het 2e deel (ad fl.75.000,-) beschikbaar van de toegezegde bijdrage voor het Strategisch Gebieds Perspectief. V.k.a.
PORTEFEUILLE WETHOUDER J.M.G. AARSEN-WOLTERS
Onderwerp Besluit
Vergadering commissie bezwaar- en beroepschriften. Uitnodiging / stukken voor de vergadering van 2 juli 2001. Een gemachtigde afvaardigen naar de hoorzitting. De heer en mevrouw B. verzoeken om aankoop grond. De heer en mevrouw B., Molenweg, verzoeken om aankoop van een stuk grond welke grenst aan hun perceel..
Grond niet verkopen
Bouwaanvraag bouwen opslagloods Geerenweg.
De heer A.J. van der W. heeft een bouwvergunning aangevraagd voor het bouwen van een opslagloods op zijn perceel aan de Geerenweg. Bouwvergunning verlenen.
Gebruiksregeling terrein oude haven.
In verband met het gebruik van het terrein van de oude haven aan de Wakkerendijk is verstandig ten aanzien van het gebruik vooraf een algemene regeling vast te stellen.
Gebruiksregeling oude haventerrein vaststellen. Kavelpad J. H.
De landinrichtingscommissie vraagt om heroverweging van uw besluit tot weigering van een aanlegvergunning voor het aanleggen van een kavelpad.
Aanlegvergunning verlenen.
Deze week zijn er geen besluiten genomen in de portefeuille van wethouder Grothauzen-Robeers

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie