Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AXA verruimt acceptatiebeleid Bedrijven Pensioenfonds

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AXA Verzekeringen

AXA verruimt acceptatiebeleid Bedrijven Pensioenfonds zonder tariefsverhoging

4 juli 2001

Het acceptatiebeleid voor het collectieve pensioenproduct van AXA, het Bedrijven Pensioenfonds, is met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2001, verruimd. De verruiming geldt met name voor de arbeidsongeschiktheids- en overlijdensdekkingen. Ook is de optiegrens verhoogd en is de aanvraagprocedure vereenvoudigd door werkgevers de mogelijkheid te bieden een standaardberoepsklasse te hanteren.

Bij de arbeidsongeschiktheids- en overlijdensdekkingen wordt onderscheid gemaakt in verplichte en vrijwillige deelname. Bij verplichte deelname in de collectieve regeling worden geen gezondheidswaarborgen gevraagd en geen carenzjaren toegepast. Bij vrijwillige deelname aan arbeidsongeschiktheidsdekkingen die een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie