Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CMHF eist meerjaren investeringsplan.

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
CMHF eist meerjaren investeringsplan.

Achttien landelijke organisaties (waaronder de CMHF) van leerlingen, ouders, onderwijsvakorganisaties, schoolleiders en werkgevers in voortgezet en primair onderwijs eisen dat bij de behandeling van de voorjaarsnota in de Tweede Kamer (woensdag, 5 juli a.s.) bij het kabinet met klem wordt aangedrongen op een Meerjaren Investeringsplan. Het kabinet besloot in het kader van de Voorjaarsnota 2,1 miljard uit te trekken voor de verbetering van het onderwijs. Tijdens acties in de maanden daarvoor hadden deze organisaties aangedrongen op 12 miljard gulden structureel extra in de periode tussen 2001 en 2006. De onderwijsorganisaties schrijven dit in een brief ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie