Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe site Nyenburgh commissionairs online

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT-

Nieuwe site Nyenburgh commissionairs online

Den Bosch, 4 juli 2001. De site van de Amsterdamse effectencommissionair en vermogensbeheerder Nyenburgh (www.nyenburgh.nl) is vandaag online gegaan. De site, met een Nederlandse, Engelse en Duitse versie, biedt naast een tweemaal daags beurscommentaar ook actuele en interessante informatie over onder andere aanbevelingen en taxaties. Ook kunnen bezoekers zich aanmelden voor de e-zine waarin dagelijks het belangrijkste nieuws uit de Morning Meeting wordt verwerkt.

Nyenburgh is een onafhankelijke commissionair in effecten, met vestigingen in Amsterdam, Heerenveen, Roermond, 's-Gravenhage en 's-Hertogenbosch. Vermogensbeheer en Advies & Bemiddeling voor zowel particuliere als institutionele beleggers in binnen- en buitenland vormen de basis van de werkzaamheden.

"De snelle groei van Nyenburgh eist een strategische aanpak van Nyenburgh's marktoptreden", aldus directeur Bert Muller. "Daar hoort ook internet bij. Om onze klantgerichte benadering te kunnen waarborgen, willen we naast de traditionele media ook optimaal gebruik maken van internet als communicatie- en informatiemedium. We zochten daarom een bureau dat beide disciplines beheerst.
Marc van der Wielen, managing partner van Apex: "Wij zijn niet alleen maar een bureau dat gespecialiseerd is in Internet communicatie, maar vooral ook de kracht kent van traditionele media. In een optimale mix tussen technologie, marketing en communicatie zoeken wij oplossingen die voor onze klanten altijd een concurrentievoordeel zullen opleveren.

Over Apex
Apex ontwikkelt en implementeert internet- en marketingcommunicatie-strategieën voor middelgrote en grote organisaties. Met een sterke expertise in advertising, one to one marketing, media en contentdevelopment behoort Apex tot één van de meest toonaangevende internet-communicatiebureaus van Nederland. Apex werkt voor aansprekende klanten als AKD Prinsen van Wijmen, Danka Nederland, Codis, Crescendo, Mars, Neways Electronics International, Rabobank, Software AG, Toshiba Information Systems, Van Tilburg mode, VDO Dayton, Worldcom en Zelder.


- EINDE PERSBERICHT-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Apex Interactive
Katrien van Casteren
073 548 22 48
(casteren@apex.nl)
www.apex.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie