Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actuele tekstinformatie versturen met ASCOM PBX

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Actuele tekstinformatie versturen met ASCOM PBX

Alarmering voor DECT-systemen

Utrecht, 3 juli 2001 - DECT-systeemtoestellen van Ascom PBX kunnen nu tekstberichten versturen en ontvangen. Per toestel kunnen maximaal 16 berichten met een maximale lengte van 84 tekens worden opgeslagen. Actuele tekstinformatie is hierdoor altijd bij de hand. De verzender ontvangt een melding wanneer een bericht is ontvangen, gelezen, gewist of beantwoord. Een oproep gaat hierdoor dus nooit verloren. Naast individuele berichten is het ook mogelijk groepsberichten te verzenden. Deze worden na elkaar verstuurd. Na beantwoording kan het zendende systeem alle berichten op afstand wissen. Het DECT-systeem bevat hierdoor nooit 'oude' berichten. Als de gebruiker buiten bereik van het DECT-systeem is, worden de berichten vastgehouden in de centrale tot de gebruiker weer binnen bereik is. Berichten worden zo nooit gemist. Het tijdstip van verzending wordt automatisch meegestuurd.
De tekstberichten worden verstuurd door middel van een seriële verbinding naar bedrade en draadloze toestellen met alfanumeriek display. Verzending wordt mogelijk gemaakt door een special commando protocol (Hayes).

Ascom PBX
Ascom PBX is een divisie van Ascom en ontwikkelt en verkoopt al meer dan 30 jaar telecommunicatiesystemen voor het midden- en kleinbedrijf. In Europa heeft Ascom PBX ruim 100.000 Ascotel PBX
(telefooncentrale)systemen geïnstalleerd. In Nederland is Ascom PBX een bedrijfsonderdeel van Ascom Nira.

Ascom Nira
Ascom Nira (Utrecht), leverancier van communicatie- en beveiligingssystemen, is onderdeel van de internationale Ascom Groep. Ascom Nira biedt in Nederland werk aan ruim 280 mensen. Ascom Nira levert sinds 1947 communicatie- en beveiligingssystemen voor zowel bedrijven als instellingen in de gezondheids- en extramurale zorg. Ascom Nira heeft hierin een leidende positie opgebouwd en heeft een jaaromzet van ruim f 79 miljoen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie