Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord - Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 3-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is vanaf het parkeerterrein aan de Hekellaan een witte Volkswagen transporter voorzien van het kenteken VH-FV-64 gestolen.

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is langs de Rijksweg A2 een van diefstal afkomstige personenauto van het merk Alfa Romeo aangetroffen. De auto bleek op 30 juni in Rotterdam te zijn gestolen.

AGRESSIEVE WINKELDIEF (s-Hertogenbosch)

Maandagavond betrapte personeel van een winkel aan de Hinthamerstraat een 37-jarige inwoner van Uden op het stelen van enkele fotorolletjes. De man werd aangehouden maar wilde weglopen. Door de toegangsdeur te sluiten werd dit voorkomen. De man vernielde daarop een ruit van de voordeur en moest door het personeel in bedwang worden gehouden tot de politie er was. De man is in verzekering gesteld. Onderzoek wees uit dat hij ook nog als verdachte gehoord moet worden voor een op 13 juni j.l. gepleegde inbraak in een winkel aan de Botermarkt in Uden.

POGING TOT BEROVING (s-Hertogenbosch)

Twee onbekend gebleven mannen hebben afgelopen nacht geprobeerd een 30 jarige inwoner van s-Hertogenbosch te beroven. Het slachtoffer had aan de Visstraat bij een geldautomaat gepind. Even later werd hij in de Dode Nieuwstraat door twee mannen belaagd. Hij werd in de nek geslagen en tegen de kuiten getrapt. Hij kwam daardoor ten val en hoorde een van de beide mannen om geld roepen. Het slachtoffer kon overeind komen en wist zich enige afstand te creëren Hij kon daarop naar de Karrenstraat lopen waar hij een horecaportier aansprak. Zijn beide belagers zijn daarna onverrichter zake via de Minderbroederstraat weggelopen in de richting van de Markt.

OPENBARE DRONKENSCHAP (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is in de Keizerstraat een 43-jarige Leerdammer aangehouden. De man verkeerde in kennelijke staat van dronkenschap en had geprobeerd een woning binnen te dringen. De politie heeft hem weggestuurd. Toen hij later weer bij dezelfde woning werd aangetroffen is hij aangehouden en ingesloten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt terzake openbare dronkenschap.

OP GESTOLEN BROMFIETS (s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is op de Icariusstraat een 16-jarige jongen uit s-Hertogenbosch aangehouden. De jongen reed op een bromfiets en had geen bromfietscertificaat. De bromfiets bleek bovendien in september 2000 vanaf de Arena in s-Hertogenbosch te zijn gestolen. De jongen verklaarde de bromfiets voor een bedrag van f. 750,00 te hebben gekocht.

BEDREIGING EN MISHANDELING (Drunen)

Een 30-jarige inwoner van Drunen is vanmorgen aangehouden nadat hij zonder enige aanleiding twee vrouwen achterna heeft gezeten en er vervolgens een van heeft mishandeld. De man fietste over de Torenstraat. Toen hij daar een 27 jarige Drunense uit haar auto zag stappen ging hij haar zeer dreigend te voet achterna. De hevig geschrokken vrouw rende weg en kwam ten val. Zij liep daarbij schaafwonden op aan een arm, een knie en een hand. Zij voelde zich door het gedrag van de man ernstig bedreigd. De vrouw riep de hulp in van een ter plaatse aanwezige 34-jarige collega eveneens uit Drunen. Dat weerhield de man er niet van om hen beiden achterna te gaan. Uiteindelijk heeft hij de 34-jarige vrouw geslagen en terwijl zij op de grond lag enkele keren geschopt. Toen deze vrouw voordeed alsof zij buiten bewustzijn was stopte de man. De verdachte, die psychische problemen bleek te hebben, is aangehouden en ingesloten.

GELD GESTOLEN (Elshout)

Uit een bureaulade van een kantoorpand aan de dOultremontweg in Elshout is tussen maandagmiddag en dinsdagmorgen een bedrag van enkele duizenden guldens weggenomen. Hoe de diefstal heeft plaatsgevonden is niet bekend geworden. Er zijn geen sporen van verbreking aan het pand gevonden.

COMPUTERS GESTOLEN (s-Hertogenbosch)

Uit een kantoorpand aan de Goudsbloemvallei zijn afgelopen nacht een drietal laptops en een handpalmcomputer weggenomen. Men is vermoedelijk aan de achterzijde binnengedrongen na het forceren van een deur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie