Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Projectgroep Blankert adviseert over A4-corridor

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Verkeer en Waterstaat
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Verkeer en Waterstaat


www.minvenw.nl

Dit is een gezamenlijk persbericht van VNO-NCW en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Projectgroep Blankert adviseert over A4-corridor

In opdracht van Minister Netelenbos van Verkeer en Waterstaat en de voorzitter van VNO-NCW de heer Schraven, heeft een projectgroep onder voorzitterschap van de heer Blankert, een positief advies uitgebracht over maatregelen ter verbetering van de doorstroming op de A4-corridor en de bereikbaarheid van de steden. Deze private projectgroep doet in dit kader ook een voorstel voor de wijze waarop e. e. a. in publiek privaat samenwerkingsverband kan worden uitgevoerd. Dit advies is op 3 juli 2001 uitgebracht aan zowel minister Netelenbos, als de heer Schraven.

Het advies van de projectgroep bevat voor het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en
VNO-NCW een heldere analyse van de verkeersontwikkeling op de A4-corridor. De projectgroep wijst nog eens uitdrukkelijk op een aantal acute knelpunten op de corridor. Verder is de projectgroep helder in zijn aanbeveling om op korte termijn te starten met een publiek-privaat platform. Dit platform moet het voorstel van de projectgroep Blankert, om te komen tot een mobiliteitsmarkt voor deze corridor, verder uitwerken.

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat en VNO-NCW zullen de zomer gebruiken om over de voostellen van de projectgroep te overleggen en een inhoudelijk standpunt te bepalen.

VNO-NCW, Roelf van der Kooij, 06-51284588
Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Anja Sinnema, 070-3517112

04 jul 01 10:14

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie