Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Publicatie 'Verpleeghuizen in cijfers 1999'

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Verpleeghuizen in cijfers 1999

Begin juli is verschenen de publicatie Verpleeghuizen in cijfers 1999. Deze publicatie is gebaseerd op gegevens uit de twee landelijke zorgregistraties, de Landelijke Zorgregistratie Verpleeghuizen (LZV) en SIVIS en op gegevens uit de Jaarenquête verpleeghuizen. Verpleeghuizen in cijfers 1999 is tot stand gekomen door een gezamenlijke inspanning van Arcares en Prismant.

De publicatie Verpleeghuizen in cijfers 1999 bevat landelijke informatie over intramurale zorg en over zorg gegeven op de dagbehandeling. Tevens treft u informatie aan over de in- en uitstroom van patiënten, demografische patiëntinformatie en informatie over medische diagnosen. Ook wordt er informatie weergegeven over de aard en mate van zorgbehoeften.

Bestellen

De publicatie `Verpleeghuizen in cijfers 1999' is zowel bij Arcares als Prismant te bestellen.

Bestelwijze Arcares:
Leden van Arcares kunnen de publicatie voor f 30,- of 13,61 ontvangen (inclusief verzendkosten).
Voor niet-leden is de prijs f 30,- of 13,61 (exclusief BTW). Bestellingen dienen via een Arcares-bestelformulier te geschieden. Voor een bestelformulier kunt u bellen naar (030) 273 93 93. Vermeld hierbij s.v.p. het bestelnummer Arcares/0014.
Leden kunnen gratis de CareInfoNetversie ontvangen. Voor niet-leden is de CareInfoNet-versie f 20,- of 9,07. De combinatie post + CareInfoNet-versie is f 40,- of 18,12.

Bestelwijze Prismant:

De publicatie is bij Prismant schriftelijk, per fax of per e-mail te bestellen voor f 30,- of 13,61 (inclusief verzendkosten). Vermeld hierbij s.v.p. het bestelnummer 201.019.
U kunt de publicatie ook bestellen door op onderstaande button te klikken.
Submit

Informatie

Informatie uit SIVIS en LZV kan schriftelijk bij Prismant respectievelijk Arcares worden aangevraagd, met vermelding van de aard van de gewenste gegevens en het doel waarvoor ze gebruikt zullen worden.

Voor een toelichting op het cijfermateriaal in deze publicatie kunt u zich wenden tot de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling van Prismant, telefoon (030) 234 51 57.

Bronvermelding

De in deze publicatie opgenomen gegevens, aangeleverd door de deelnemende verpleeghuizen, zijn door Prismant zorgvuldig verwerkt. Voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist mocht zijn opgenomen, kan Prismant noch Arcares in generlei opzicht aansprakelijk worden gesteld. Het gebruik van de gegevens in deze publicatie is toegestaan, mits de bron duidelijk en nauwkeurig wordt vermeld. Van publicaties waarin gebruik wordt gemaakt van gegevens uit deze publicatie ontvangen wij graag een exemplaar.

Redactionele informatie

Medewerking Prismant: dr. D.H.M. Frijters, L.M. van Kuijk, M.C.A. Albers

Medewerking Arcares: drs. M.J. Kibbeling

ISBN: 90-5376-422-4

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie