Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 4-07-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Doorrijden na aanrijding
ALMERE Een 17-jarige inwoonster van Almere heeft afgelopen zaterdag omstreeks 12:00 uur bij een aanrijding haar hand gebroken. Van de veroorzaker van de aanrijding, een bestuurder van een scooter, ontbreekt elk spoor. De Almeerse fietste over het Ella Fitzgeraldpad en remde af voor de kruising met de Louis Armstrongweg. Toen ze bijna tot stilstand was gekomen tussen de twee rijstroken van de weg, zag ze dat een auto stopte, kennelijk om haar voorrang te verlenen. Opeens kwam er achter die auto een scooter die linksaf sloeg in de richting van de Almeerse. Door vermoedelijk de hoge snelheid had de bestuurder van de scooter moeite om de bocht goed te nemen en raakte de Almeerse fietsster. Hierdoor sloeg zij over het stuur en brak daarbij haar hand. De scooter reed door. De politie in op zoek naar deze bromfietser en zou graag in contact willen komen met de bestuurder van de auto. Deze bestuurder of andere getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie, telefoon: 036-5383838.

Parkeercontrole
ALMERE Dinsdag hebben de parkeercontroleurs bijna 500 waarschuwingen uitgedeeld aan automobilisten die niet betaald hadden voor hun parkeerplek. Daarnaast hebben ze 25 bekeuringen uitgedeeld voor het niet parkeren in de vakken.

Kleine kettingbotsing Stedendreef
ALMERE Dinsdagmiddag heeft zich op de Stedendreef een aanrijding voorgedaan waarbij vier personenautos betrokken waren. Een 28-jarige automobilist uit Almere zag te laat dat de drie autos voor hem stopten voor de kruising met de H. Andriessenweg en reed er achterop. De autos schoten door en botsten tegen elkaar. Een 16-jarige passagiere van de een-na-laatste auto is met nekklachten overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Afvalbrandje
ALMERE De brandweer heeft dinsdagavond een brandje moeten blussen aan de Zandzuigerstraat. Om nog onbekende reden had een berg houtafval vlam gevat.

Bromfietscontrole
ALMERE De politie heeft dinsdagavond een korte bromfietscontrole gehouden op de Groenhof. Er zijn in totaal 6 bekeuringen uitgedeeld voor rijden zonder helm, onverzekerd rijden en het ontbreken van de gele plaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie