Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgacom lanceert actie voordelig surfen tijdens piekuren

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Belgacom
Zoek soortgelijke berichten
Belgacom

29 juni 2001

Belgacom zomeractie:
voordelig surfen tijdens de piekuren

Ook deze zomer lanceert Belgacom een speciale actie tijdens de vakantiemaanden. Acht weken lang kunnen surfers profiteren van voordelige tarieven tijdens de piekuren. De actie is vooral interessant voor gezinnen met kinderen.

Met het Belgacom Summer Pack, dat beschikbaar is voor iedereen die surft via een Belgacomlijn*, kost surfen tijdens de piekuren** 60 BEF/1,49 EUR in plaats van de gebruikelijke 100 BEF/2,49 EUR. (connectiekosten van 2 BEF/0,05 EUR per verbinding niet inbegrepen). Het tarief in de daluren blijft hetzelfde, nl. 40 BEF of 0,99 EUR/uur
+ 2 BEF of 0,05 EUR connectiekost.

Mooi meegenomen wanneer het regent buiten, of wanneer jonge vakantievierders -of ouders- simpelweg zin hebben om te surfen of te chatten met vriendjes en vriendinnetjes!

Op www.belgacom.be/summerpack is de nodige informatie beschikbaar en kan de klant zich inschrijven voor zijn Summer Pack, tegen betaling van een eenmalige bijdrage van 95 BEF/2,35 EUR. Dit bedrag wordt in rekening gebracht op de volgende Belgacomfactuur. De actie duurt van 1 juli tot 31 augustus.


* PSTN of ISDN lijn. Niet voor Internetconnecties via ADSL, GSM, kabel of CSC

** Piekuren: van maandag tot vrijdag, 8 - 18 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie