Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe MPV Avensis Verso

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Avensis Verso: nieuwe ster op MPV-markt

(04 juli 2001)


De Avensis Verso is een stijlvolle en dynamische nieuwe rivaal op de markt waarop een groot aantal MPV's vertegenwoordigd is. Het ontwerp van de Avensis Verso beoogd multifunctionele en comfortabele zitplaatsen voor maximaal zeven personen en daarnaast uitstekende prestaties en rijgenot.

De Avensis Verso is een MPV voor klanten die een ruim interieur en een aantrekkelijk exterieur wensen; zitplaatsen met veel mogelijkheden; hoge prestaties, een laag brandstofverbruik en lage emissies. Kortom, de Avensis Verso is een MPV die rijdt en aanvoelt als een exclusieve personenauto.

De Avensis Verso profiteert van de geavanceerde Toyota-techniek en het intelligente design. Hij is licht maar sterk, behendig maar stabiel en beschikt over een voortreffelijke veiligheidsstandaard, zowel actief als passief.

De Avensis Verso is naar keuze leverbaar met twee moderne motoren - een 2,0 liter VVT-i (Variable Valve Timing - intelligent) benzinemotor of de nieuwste 2,0 liter common-rail D4-D turbodiesel. Beide bieden hoge prestaties, buitengewone rijeigenschappen en een laag brandstofverbruik.

De 2,0 liter VVT-i benzinemotor levert een maximaal vermogen van 150 DIN pk (110 kW) bij
6.000 omw/min en een maximaal koppel van 192 Nm bij 4.000 omw/min. Hierdoor bereikt de Avensis Verso een topsnelheid van 192 km/h (5-bak), 180 km/h (automaat) en accelereert de auto in 11,4 seconden (5-bak), 12,1 seconden (automaat) vanuit stilstand naar 100 km/h.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie