Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Info Support wordt Microsoft Gold Partner for E-Commerce

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Info Support kwalificeert zich als Microsoft Gold Partner for E-Commerce

Schiphol-Rijk, 4 juli 2001 - Info Support, gespecialiseerd in data warehousing, e-commerce en backoffice-frontoffice integratie, heeft zich gekwalificeerd als Microsoft Gold Partner for E-Commerce. Dit is de hoogst mogelijke certificering voor partners van de zeven kwalificaties die partners van Microsoft binnen het Certified Partner Program kunnen bereiken. Dit programma is een uitbreiding van het Microsoft Certified Partner (MCP) Program dat Microsoft in oktober 2000 heeft aangekondigd. Om tot dit programma te worden toegelaten moet voldaan worden aan een reeks zware criteria, waarbij niet alleen naar het aantal gecertificeerde medewerkers wordt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie