Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pensioenregelingen als beschikbare-premieregeling

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
U heeft zich geabonneerd op de nieuwsberichtenservice van het Ministerie van Financien. Hierbij sturen we u het meest recente nieuwsbericht.


Onderwerp:
Fiscale behandeling van pensioenregelingen welke zijn verzekerd door middel van een kapitaalverzekering met pensioenclausule

http://www.minfin.nl/nieuws/regeling-besluit/RTB01-7391.DOC

De Staatssecretaris heeft besloten pensioenregelingen in de vorm van kapitaalverzekeringen met pensioenclausule onder voorwaarden aan te wijzen als beschikbare-premieregeling.

Klik op onderstaande link als u uw abonnement wilt wijzigen, bijvoorbeeld als u uw persoonsgegevens of emailadres wilt aanpassen, of als u nieuwsberichten uit andere rubrieken wilt ontvangen, of als u uw inschrijving tijdelijk wilt deactiveren i.v.m. langdurige afwezigheid. : ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie