Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft bCentral neemt salarisadministratie Epayroll op

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: CMG
Zoek soortgelijke berichten
CMG


Microsoft bCentral neemt online salarisadministratie Epayroll van CMG op in haar dienstenaanbod

Schiphol-Rijk, 4 juli 2001 - Microsoft bCentral, de e-business portal voor bedrijven tot 15 werknemers, biedt nu ook de online salarisadministratie Epayroll van CMG als nieuwe service aan. De bCentral-gebruiker hoeft slechts éénmaal centraal in te loggen om ook van deze dienst gebruik te kunnen maken.

Door gebruik te maken van Microsoft .NET en de acceptatie van XML kon Epayroll in korte tijd als service aan bCentral worden toegevoegd. Bovendien zal de toepassing van deze technologieën de integratie tussen de verschillende bCentral services onderling ook steeds dichterbij brengen. Door deze integratie krijgt de gebruiker de beschikking over een eenvoudig toegankelijk dienstenpakket dat hij al naar gelang de behoeften van zijn onderneming zelf kan samenstellen. De functionaliteit van Epayroll verschilt evenwel niet van de afzonderlijke Epayroll-service die CMG zelf aanbiedt.

Jos Maassen, marketing manager van Microsoft bCentral in Nederland: "We zijn zeer ingenomen met de oplossing die CMG met Epayroll kan bieden voor de bCentral gebruikers. Deze kan daardoor via één centrale plek alweer een essentiële zaak voor zijn bedrijf regelen."

Aad Deegeling, Adjunct Directeur divisie Personeels- en Salarisadministratiesystemen van CMG: "De uitstekende manier waarop we met de Nederlandse Microsoft bCentral samenwerken op het gebied van ASP dienstverlening, versterkt ons succes als, onder meer, leverancier van salarisdiensten via Internet aan het MKB."

Epayroll is een door CMG ontwikkelde oplossing voor het verwerken van salarissen via Internet. De ondernemer doet die verwerking zelf, en kan daarbij bepalen wanneer en op welk tijdstip hij dat wil doen. Epayroll is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar en is geschikt voor organisaties in Nederland met maximaal 50 medewerkers. De uitvoeringsinstanties die Epayroll op dit moment ondersteunt, zijn Relan (uitvoeringsinstantie 18) en GAK (uitvoeringsinstantie 25).

bCentral is een wereldwijd initiatief van Microsoft, dat echter in ieder land een lokale invulling krijgt. In Nederland biedt bCentral aan bedrijven via het Internet een uitgebreide reeks zakelijke diensten aan, bijvoorbeeld voor het vinden van nieuwe klanten en leveranciers, het communiceren met bestaande klanten, het efficiënter managen van de eigen organisatie en het opzetten van een elektronische webwinkel.

CMG
CMG is een wereldwijd opererende Informatie & Communicatietechnologie (ICT) groep, met een leidende positie in zowel zakelijke ICT-dienstverlening als in oplossingen voor draadloos dataverkeer. CMG levert haar diensten en oplossingen binnen een breed scala aan markten, waaronder financiële dienstverlening, transport, telecommunicatie, media, petrochemische industrie, nutsbedrijven, retail, productiebedrijven en overheden. De Groep biedt ook lange termijn-beheer van bedrijfsprocessen, van salarisverwerking, call centra en netwerken tot het beheer van infrastructuren, applicatie-onderhoud en hosting services. Het bedrijfsonderdeel CMG Wireless Data Solutions heeft een leidende positie in wireless messaging en gateway producten, mobile internet en e-mail, cell broadcast en customer care & billing systemen.

CMG is opgericht in 1964 en heeft hoofdkantoren in Londen en in Hoofddorp. Het bedrijf implementeert en ondersteunt applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit vestigingen in 16 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen (FTSE 100 - en techMARK 100 index) en in Amsterdam (AEX Midkap en Euronext 100 index).

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden met behulp van software, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.

Voor meer informatie:
Microsoft B.V., Aurelia van den Berg, Manager Marketing Services, telefoon: +31 (0)20 - 500 12 32 CMG Nederland B.V., Erna van Bruggen, Adjunct Directeur Marketing, Communicatie & Recruitment, tel: 020 - 50 33 000
of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08.

Microsoft en Windows zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie