Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Triple P eerste Cisco Systems VNP Security Partner in NL

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TRIPLE P

Triple P eerste Cisco Systems VNP Security Partner in NL

Triple P eerste Cisco Systems VPN Security partner in Nederland

Vianen, 4 juli 2001

Als eerste in Nederland heeft Triple P in Vianen de status 'VPN Security Partner' van Cisco Systems verworven.

De Cisco Systems VPN Security Partner status demonstreert de slagvaardigheid van Triple P op het gebied van verkoop, ontwerp, installatie en het onderhoud van Cisco producten in Nederland.

Naast voorgaande certificeringen als de Advanced Security Specialist status en de Silver Partner status toont het behalen van de VPN Security Partner status wederom aan dat Triple P een leidende rol wil spelen in de verkoop en implementatie van Cisco oplossingen.

Jan Willem Baud (Algemeen Directeur Triple P): 'Ik ben trots op het feit dat Triple P als eerste Cisco Systems partner in Nederland deze status heeft verworven. Het onderstreept onze visie op Security Issues als één van de meest belangrijke ontwikkelingen in de ICT-branche.'

Over Triple P
In haar thuismarkt Nederland en België is Triple P (NASDAQ: TPPP) een vooraanstaand leverancier van Informatie en Communicatie Technologie ('ICT') diensten en infrastructuren in de mid- en grootzakelijke markt. Triple P heeft haar activiteiten georganiseerd in drie divisies in Nederland en één dochter-maatschappij in België. De drie divisies in Nederland zijn: Systems & Networks, Services, Software & Systems Integration. De activiteiten van de divisie Systems & Networks bestaan uit systeem- en netwerkintegratie consulting alsmede de verkoop van systeem- en netwerkproducten. De activiteiten van de divisie Services bestaan uit consulting, projectmanagement en implementatie- diensten alsmede operationele beheer- en onderhoudsdiensten. De activiteiten van de divisie Software & Systems Integration bestaan uit e-business consulting en implementatiediensten alsmede het aanbieden van software ontwikkelings-, onderhouds- en beheerdiensten ten aanzien van eigen ontwikkelde alsmede door derden ontwikkelde softwaretoepassingen voor o.a. uitgeverijen en de gezondheidszorg. De Belgische dochtermaatschappij houdt zich bezig met Services en Software & Systems Integration. De klanten van Triple P zijn middelgrote en grote organisaties in zowel verticale als horizontale markten. Triple P's verticale markten zijn: financiële dienstverlening, overheid, uitgeverijen en gezondheidszorg.

Meer informatie op www.triple-p.com.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet.
Nieuws en informatie is beschikbaar op www.cisco.com.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie