Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BZ Parlementaire brief over Balkan en wederopbouw FRJ

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Ministerie van Buitenlandse Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Buitenlandse Zaken

www.minbuza.nl/content.asp?Key=417629Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 Den Haag Ministerie van Buitenlandse Zaken Directie Europa Taakgroep Zuidoost-Europa Bezuidenhoutseweg 67 2594 AC Den Haag Datum Datum 3 juli 2001 Auteur DEU/Balkan
Kenmerk DEU-264/01 Telefoon 070-3485137
Blad /1 Fax 070-3485329
Bijlage(n) 1 E-mail
Betreft Balkan / wederopbouw FRJ

Zeer geachte Voorzitter,

Zoals aangekondigd in de Balkannotitie die uw Kamer toeging op 29 juni jl., ontvangt u hierbij, mede met het oog op het Algemeen Overleg met de vaste commissies voor Buitenlandse Zaken en voor Defensie op 5 juli a.s., het algemene deel van de zgn. "needs assessment" van de Wereldbank en de Europese Commissie inzake de wederopbouw van de Federale Republiek Joegoslavië (FRJ). In bovengenoemde notitie wordt nader ingegaan op dit document, dat de basis vormde voor de internationale donorconferentie voor de FRJ vorige week in Brussel.

De Minister voor Ontwikkelingssamenwerking

Eveline Herfkens

Kenmerk
Blad /1

===

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie