Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kranten.com en PCM nemen elkaar niet over

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kranten.com en PCM nemen elkaar niet over

4 juli 2001 - Hoewel de rechtzaak tussen beide partijen al weer enige tijd geleden plaatsvond, lijken PCM en Kranten.com nog steeds met elkaar in gevecht.

De huidige 'strijd' is echter nogal ludiek. PCM promoot haar nieuwe site EN.NL met een advertentiecampagne waarin te lezen is dat de uitgever ervan afziet om Kranten.com over te nemen. De advertentie wijst door naar de nieuwe site.

Er is nog een advertentie, die sprekend op die van EN.NL lijkt. Hierin staat echter precies het omgekeerde: Kranten.com ziet af van een overname van PCM. Deze advertentie verwijst uiteraard door naar Kranten.com, en is een ludieke 'tegenaanval' op de campagne van PCM.

Een echte overname door een van de beide partijen zit er niet in. "Er is vrij 'low profile' in het verleden wel eens gesproken met o.a. mensen van PCM, deze gesprekken zijn in een orienterend stadium op niets uitgelopen.", aldus Guido Fieret van Kranten.com.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie