Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA Rapport 'Ontwikkelingssamenwerking in de 21e eeuw'

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Bukman: meer aandacht voor partnership en particulier initiatief bij ontwikkelingssamenwerking

Meer aandacht voor partnership ("partnerschap") en voor de ontwikkeling van verantwoordelijke samenlevingen in ontwikkelingslanden via particulier initiatief. Dat zijn, volgens Piet Bukman, voorzitter van de Commissie Buitenland van het CDA, de belangrijkste aanbevelingen in het rapport Ontwikkelingssamenwerking in de 21e eeuw. Bukman zei dit tijdens de perspresentatie van het rapport, op woensdag 3 juli. Bukman bood het eerste exemplaar van het rapport aan minister Herfkens (Ontwikkelingssamenwerking) aan.

Partnerschap houdt in dat ontwikkelingslanden en donoren in de dialoog over beleidsvoorbereiding- en uitvoering een gelijkwaardige inbreng hebben. Zo ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie