Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AdLINK gaat pan-Europees partnership aan met AtomShockwave

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht: 04-07-01

AdLINK gaat pan-Europees partnership aan met AtomShockwave.

AdLINK Internet Media breidt haar portfolio uit met AtomShockwave, de in San Fransico gehuisveste onderneming verzorgt twee digitale uitgaves: www.shockwave.com en www.atomfilms.com, met de beste korte films, interactieve games, geanimeerde shows, en digitale media op het internet. Door deze pan-Europese overeenkomst kan AdLINK nu haar adverteerders een vooraanstaand platform aanbieden met een bereik van technisch onderlegde early adaptors met een hoge respons op internet advertising.

De samenwerking tussen AtomSchockwave and AdLINK Internet Media voorziet AdLINK van de exclusieve rechten om pan-Europees gerichte advertising inventory te verkopen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie