Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alers benoemd tot rechter-plaatsvervanger rechtbank Almelo

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Eigen Huis

Alers benoemd tot rechter-plaatsvervanger

Mr. Peter L. Alers (1954), secretaris verenigingszaken bij 'vereniging eigen huis', is benoemd tot rechter-plaatsvervanger in de arrondissementsrechtbank te Almelo.

Alers vervult deze functie naast zijn normale werkzaamheden bij de vereniging. Als secretaris verenigingszaken treedt hij op als ambtelijk secretaris van het bestuur en behartigt hij de corporate legal affairs van Eigen Huis. Daarnaast is Alers eerste onderhandelaar namens de vereniging bij de ontwikkeling van algemene consumentenvoorwaarden in verschillende branches en heeft hij zitting in diverse commissies en werkgroepen, waaronder de commissie koop-/ aanneming. Deze commissie heeft de model koop-/aannemingsovereenkomst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie