Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deloitte & Touche sluit grote order af Compaq notebook pc's

Datum nieuwsfeit: 04-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Deloitte & Touche sluit omvangrijke order af voor Compaq notebook pc's

Levering order van 10 miljoen gulden door Nobel Van Dijk & Partners

Gouda, 4 juli 2001 - De accountants- en adviesorganisatie Deloitte & Touche heeft een order afgesloten voor de levering van 2000 Compaq Armada M700 notebook pc's ter waarde van f 10 miljoen. De uitlevering van de notebook is in handen van Nobel Van Dijk & Partners, business partner van Compaq in Nederland.

De order die nu is afgesloten past in het standaardisatiebeleid van Deloitte & Touche en het voortdurende streven naar kostenreductie en efficiency. Dit wordt onder meer bereikt doordat het logistieke proces - onder andere vervanging van onderdelen of van notebook pc's - sterk vereenvoudigd is. Daarnaast is door deze order het aantal facturen tot slechts enkele stuks teruggebracht. Deloitte & Touche gaat de Compaq Armada M700 inzetten voor haar professionals. In het kader van de standaardisatie heeft Deloitte & Touche nu besloten om in één keer de daarvoor in aanmerking komende machines te vervangen.

Guus van Velzen, Manager Technology Innovation van Deloitte & Touche ICT Services: "De keuze is op de Armada M700 notebook pc's gevallen vanwege de goede ervaringen die reeds met dit model waren opgedaan, met name wat betreft de stabiliteit. Wij besparen door de standaardisatie f 3,6 miljoen gulden over de totale life-cycle van deze systemen."

Nobel Van Dijk & Partners is onder meer gespecialiseerd in werkplekautomatisering waarbij het bedrijf de hardware zorg van de klant overneemt. De Compaq business partner verzorgt de uitlevering van de 2000 Compaq notebook pc's, wat naar verwachting twee maanden zal duren. Op basis van het software image van de door Deloitte & Touche gebruikte applicaties worden de notebooks gepersonaliseerd, waarbij afhankelijk van de functie extra applicaties worden geïnstalleerd. Nobel Van Dijk verzorgt de garantieafhandeling voor Compaq en draagt zelf zorg voor eventuele reparaties van de notebooks.

Over Deloitte & Touche
Deloitte & Touche is één van de grootste internationale adviesorganisaties op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy en juridische dienstverlening. De organisatie bedient bijna een vijfde van 's werelds grootste ondernemingen alsmede grote nationale ondernemingen, de publieke sector en snelgroeiende bedrijven. Deloitte Touche Tohmatsu heeft meer dan 92.000 medewerkers verspreid over 135 landen. De wereldwijde omzet over het op 31 mei 2000 afgelopen boekjaar bedraagt 11,2 miljard dollar.

Over Compaq
Compaq Computer Corporation - een Fortune Global 100 company - is een van 's werelds marktleiders op het gebied van Internet-infrastructuren en -toegang. Compaq ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert, al dan niet in samenwerking met haar partners, een breed scala aan end-to-end enterprise oplossingen, waaronder hardware, software, opslagsystemen en diensten. In meer dan 200 landen verkoopt Compaq haar producten en diensten, voornamelijk aan het bedrijfsleven, consumenten, de overheid en onderwijsinstellingen.

Meer informatie over Compaq en haar producten en diensten, alsmede klantenondersteuning, is beschikbaar op www.compaq.nl.

THIS PRESS RELEASE MAY CONTAIN FORWARD-LOOKING STATEMENTS BASED ON CURRENT EXPECTATIONS THAT INVOLVE A NUMBER OF RISKS AND UNCERTAINTIES. THE POTENTIAL RISKS AND UNCERTAINTIES THAT COULD CAUSE ACTUAL RESULTS TO DIFFER MATERIALLY INCLUDE, AMONG OTHERS: MARKET CONDITIONS, PARTICULARLY IN THE U.S.; INCREASED COMPETITIVE ENVIRONMENT AND PRICING PRESSURES; DISRUPTIONS RELATED TO RESTRUCTURING ACTIVITY AND DELAYS IN THE IMPLEMENTATION OF CHANGES IN DELIVERY MODELS. FURTHER INFORMATION ON THESE AND OTHER FACTORS THAT COULD AFFECT COMPAQ'S FINANCIAL RESULTS IS INCLUDED IN COMPAQ'S SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION (SEC) FILINGS, INCLUDING THE LATEST ANNUAL REPORT ON FORM 10-K AND THE LATEST QUARTERLY REPORT ON FORM 10-Q.


- Einde persbericht -

Achtergrondinformatie:
Compaq Computer B.V.
Jeanette de Wilde, tel. 0182 - 565807, e-mail: (Jeanette.dewilde@compaq.com) Of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Perlita Fränkel, tel. 023 - 5628208, e-mail: (perlitaf@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie