Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verlenging aanmelden kandidaten Sporttrofee Den Helder

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Verlenging aanmelden kandidaten Gemeentelijke Sporttrofee

betreft: week: week 27

Wij hebben de termijn voor het aanmelden van kandidaten voor de Gemeentelijke Sporttrofee verlengd tot 1 september. De Sporttrofee is bedoeld voor een persoon of organisatie die zich op het terrein van de sport al meerdere jaren verdienstelijk maakt en hiermee direct of indirect in belangrijke mate bijdraagt tot de sportbeoefening en/of sportbeleving in de gemeente. De prijs bestaat uit een oorkonde en een herinneringsschild en wordt doordat de inzendtermijn is verlengd in het najaar uitgereikt.

Wilt u iemand kandidaat stellen, dan kunt u een brief sturen aan: Adviesraad voor de Sport t.a.v. mw. M.A.T. Hagedoorn Postbus 36 1780 AA Den Helder (wilt u op de enveloppe "vertrouwelijk" schrijven?)

In deze brief dient u het volgende te vermelden: -naam, adres en telefoonnummer van de voorgedragen persoon of organisatie; -een goede en volledige motivatie waarom juist deze persoon of organisatie in aanmerking komt; -uw naam en telefoonnummer (zodat de jury eventueel nadere informatie kan vragen)

Omdat het een verrassing moet zijn voor degene die de Sporttrofee uiteindelijk krijgt, is het belangrijk dat u de voordracht zeer vertrouwelijk behandeld. Voor vragen kunt u bellen met mevrouw Hagendoorn, bereikbaar op telefoonnummer 671 322.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie