Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Experian benoemt Middelburg tot Regio Directeur Centraal

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EXPERIAN NEDERLAND BV

Experian benoemt Hans Middelburg tot Regio Directeur Centraal

Experian benoemt Hans Middelburg tot Regio Directeur Centraal Europa.

Den Haag, 5 juli 2001. Experian, wereldwijd marktleider op het gebied van het verstrekken en beheren van (krediet) informatie, heeft Hans Middelburg (44) benoemd tot Regio Directeur Centraal Europa (Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland) met als voornaamste doelstelling Experian's activiteiten in de regio significant te laten groeien en de naamsbekendheid te vergroten.

Voordat Middelburg bij Experian in dienst trad, was hij werkzaam als Algemeen Directeur bij Storagetek, een IT bedrijf en voorheen bij Xerox en Nashuatec.

Experian helpt bedrijven informatie te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken, bestaande klantrelaties uit te bouwen, groeikansen te identificeren en financiële risico's te managen. Daarnaast maakt Experian analytische modellen en systemen waarmee cliënten in staat zijn complexe klantrelaties te beheersen en snel en trefzeker beslissingen te nemen gebaseerd op beschikbare informatie.

Experian is één van de werkmaatschappijen van Great Universal Stores, een gerespecteerde beursgenoteerde onderneming met internationale spreiding. Experian heeft meer dan 40 vestigingen in 17 landen en is actief in meer dan 50 landen, de hoofdkantoren van Experian bevinden zich in Nottingham (UK) en Orange, Californië (USA). Wereldwijd heeft Experian ruim12.000 medewerkers in dienst en een jaaromzet van zo'n 3 ½ miljard gulden.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.experian.nl of www.exprian.com


05 jul 01 13:48

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie