Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ElmarReizen neemt activiteiten contact center Cendant over

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Amsterdam, 5 juli 2001

ELMARREIZEN.NL NEEMT ACTIVITEITEN CONTACT CENTER CENDANT REISSERVICE OVER

Holland Venture investeert in groei grootste Nederlandse online reisbureau

ElmarReizen.nl, Nederlands grootste onafhankelijke reisbureau op internet, neemt de Nederlandse en Belgische contact center-activiteiten van Cendant Reisservice over. Door de overname komen alle 18 medewerkers in dienst van ElmarReizen.nl. De sterke uitbreiding van de telefonische verkoopondersteuning verhoogt het serviceniveau. Daarnaast maakt de uitbreiding verdere groei van de onderneming mogelijk. Onder leiding van participatiemaatschappij Holland Venture investeren de bestaande aandeelhouders enkele miljoenen guldens in ElmarReizen.nl om de uitbreiding mogelijk te maken.

Steven Tan, investment director van Holland Venture: "Online reizen is één van de meest succesvolle segmenten in business-to-consumer e-commerce. Sinds onze eerste investering in ElmarReizen.nl in mei 2000 heeft dit bedrijf bewezen tot de sterkste spelers in de online reismarkt in Nederland te horen. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst van ElmarReizen.nl en dragen er graag aan bij dat het bedrijf voorop kan blijven lopen in deze groeimarkt."

Ronnie Rokebrand, directeur van ElmarReizen.nl: "Wij hechten zeer veel waarde aan het vertrouwen dat onze klanten in ElmarReizen.nl hebben en doen er dan ook alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren. Met de capaciteitsuitbreiding van ons contact center kunnen we ook bij de huidige sterke groei van het aantal klanten de beste persoonlijke service blijven garanderen."

Over Holland Venture
Holland Venture is een internationaal georiënteerde, onafhankelijke venture capitalist,
ofwel participatiemaatschappij, die al twintig jaar investeert in kansrijke ondernemingen. Het is één van de eerste en daarmee meest ervaren venture capitalists in Nederland. Holland Venture is opgericht in 1981 en richt haar aandacht sinds 1999 volledig op ICT en internet applications en services, met het fonds Holland Venture III.

Over ElmarReizen.nl
ElmarReizen.nl is Nederlands grootste onafhankelijke reisbureau op internet. Naast vakanties, tickets en last minutes biedt ElmarReizen.nl onder andere uitgebreide reisinformatie, reisverhalen en de mogelijkheid tot het afsluiten van reisverzekeringen en autohuur. ElmarReizen.nl is lid van de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen). De aangeboden reizen vallen onder de SGR (Stichting Garantie Reisgelden).

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Holland Venture III B.V.
Ellen Kok
Tel: 020 - 311 9411
Mailto:info@hollandventure.com
www.hollandventure.com


ElmarReizen.nl
Ronnie Rokebrand
Tel: 015 - 215 0044
Mailto:rokebrand@reizen.elmar.nl
www.elmarreizen.nl

DLV Public Relations
Michèle de Vries
Tel: 023 - 554 2030
Mailto:michele@dlvpr.nl
www.dlvpr.nl/pressroom

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie