Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Clockwork gaat activiteiten Change The Script voortzetten

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht: voor onmiddellijke publicatie

Datum: donderdag 5 juli 2001

Clockwork gaat activiteiten Change The Script voortzetten

Amsterdam, 5 juli 2001 - Clockwork B.V., specialist in het leveren van e-business oplossingen, gaat de activiteiten voortzetten van het in faillissement geraakte Change The Script, een interactief marketing en communicatie bureau. Clockwork haalt hiermee uitmuntende expertise op het gebied van marketing en communicatie in huis waarmee het haar diensten aanzienlijk uit kan breiden.

,,Clockwork bezit al enige tijd de ambitie om het dienstenpakket op het gebied van marketing en communicatie te vergroten. In de korte tijd dat we contact hebben gehad met Change The Script zijn we onder de indruk geraakt van de kennis en expertise die binnen dit bedrijf aanwezig is. We zijn er dan ook van overtuigd dat het voortzetten van de activiteiten binnen Clockwork voor onze klanten een verdere verbreding en verdieping van de diensten betekent. Clockwork richtte zich tot op heden voornamelijk op de zware applicaties, de voormalige medewerkers van Change The Script vullen dit aan met kennis van interactieve marketing", aldus managing director Menno de Jong van Clockwork.

Na de doorstart zullen de activiteiten van Change The Script in afgeslankte vorm worden voortgezet, waardoor het winstgevende Clockwork de klanten van Change The Script continuïteit en verbreding van het dienstenpakket biedt. Clockwork heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met de curator van Change The Script. De merknaam van het in faillissement geraakte bedrijf zal niet langer worden gevoerd. Voormalig algemeen directeur en oprichter van Change The Script, Toon Branbergen, krijgt een plaats binnen het management van Clockwork. Van hieruit zal hij meewerken aan de verdere uitbouw van de onderneming.

Over Clockwork
Clockwork B.V. is een e-business consultancy en webdevelopment bedrijf dat zich concentreert op transactiegerichte e-business concepten. Clockwork is opgericht in 1996 en heeft momenteel 88 mewerkers in dienst, terwijl nog eens 18 specialisten in het buitenland werkzaam zijn voor de onderneming. In januari 2000 is Clockwork gefuseerd met Scaramea.
Clockwork werkt onder meer voor Radio 538, Citroën, Porsche, PON Holding, Autobytel, KLM, Norfolkline, Zilveren Kruis, Centraal Beheer, FBTO, NOKNOK.nl, MrFinch.nl, Shop.nl en het Ministerie van VROM.

Scaramea N.V. is een holding met deelnemingen in Wish NOKNOK, Shop.nl, IFC Groep (MrFinch), Anachron en Clockwork. De Achmea Groep is de financier en grootaandeelhouder van Scaramea.

Change The Script was een interactief marketing en communicatie bureau en een deelneming van Overad, de investeringsmaatschappij van de Publicis Groep.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Wilmer Heck
Tel: 020 530 43 49 / 06 28685989
E-mail: (wilmerh@text100.nl)

Of u kunt de website van Clockwork bezoeken: www.clockwork.nl

Wilmer Heck
Account Executive
Text 100 Public Relations
Global High Technology Public Relations

Van Diemenstraat 164-166, 1013 CN Amsterdam
Tel: +31 20 5304349
Fax: +31 20 5304331
Email: (wilmerh@text100.nl)
URL: www.text100.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie