Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Knelpunten bovenregionaal vervoer gehandicapten opgelost

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Zoek soortgelijke berichten

Logo Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Directie Voorlichting, Bibliotheek en Documentatie

5 juli 2001 Nr. 01/126

Knelpunten bovenregionaal vervoer gehandicapten (TraXX) opgelost

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het vervoersbedrijf ConneXXion hebben overeenstemming bereikt over voortzetting van de bestaande dienstverlening in het bovenregionaal vervoer voor gehandicapten (TraXX).

Het ministerie en ConneXXion hebben aanvullende afspraken gemaakt over de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de dienstverlening van TraXX. Het gaat hierbij onder meer om de aansluiting van de dienstverlening van TraXX op de lokale vervoersvoorzieningen die vallen onder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie