Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Raad van Commissarissen VNG Uitgeverij BV

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VNG UITGEVERIJ

Eerste Raad van Commissarissen VNG Uitgeverij BV

EERSTE RAAD VAN COMMISSARISSEN VNG UITGEVERIJ TREEDT AAN

Onlangs is de eerste Raad van Commissarissen van VNG Uitgeverij BV aangetreden. Prof. dr J. Th. J. van den Berg (voorzitter Directieraad Vereniging van Nederlandse Gemeenten), mr drs L. Jongsma (voorzitter Raad van Bestuur SDU) en prof mr B. Wessels (partner Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen en hoogleraar Handelsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam) zullen als commissaris toezicht houden op de bedrijfsvoering van de uitgeverij. Van den Berg bekleedt in de Raad van Commissarissen het voorzitterschap.

VNU Uitgeverij BV is uitgever van diverse publicaties op het gebied van de lokale overheid. Daarbij wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende papieren en elektronische verschijningsvormen, van boeken tot losbladige cahiers en van magazines tot databanken. VNG Uitgeverij is tevens uitgever van VNG Magazine, het weekblad van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Einde bericht

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie