Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telfort komt met vernieuwd Pak & Bel-assortiment

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Telfort persbericht

Actueel

Persberichten

Visie & Missie

Network Interfaces

Telfort komt met vernieuwd Pak&Bel-assortiment

Amsterdam, 05 juli 2001- Telfort heeft zijn Pak&Bel-assortiment vernieuwd. Consumenten die kiezen voor de vrijheid van prepaid bellen, hebben bij Telfort nu de keuze uit vier complete prepaid pakketten met nieuwe toestellen: de Sendo S200, de Motorola T205, de Sony CMD J5 en de Nokia 3310.

Met het vernieuwde assortiment voldoet Telfort aan de vraag van prepaid klanten naar de nieuwste toestellen en gebruiksmogelijkheden zoals WAP en picture messaging. Prepaid klanten willen gebruik maken van alle geavanceerde diensten die op dit moment beschikbaar zijn. Met de voor WAP geschikte toestellen van Telfort Pak&Bel is online-informatie over uiteenlopende onderwerpen op te vragen, zoals beursberichten, filenieuws en sportuitslagen, maar ook last-minute reisinformatie of recepten. Telfort Pak&Bel kent geen abonnementskosten, aansluitkosten of rekeningen achteraf. Bellen in het buitenland kan gewoon van het prepaid beltegoed.

Telfort Pak&Bel heeft met de Sendo een nieuw merk op de Nederlandse markt in haar pakket. Naast het opvallende uiterlijk heeft de Sendo een aantal aantrekkelijke functies: sneltypefuncties voor SMS, trilalarm en picture messaging. De Sendo weegt nog geen 100 gram. Een Telfort Pak&Bel-pakket met de Sendo is al verkrijgbaar voor fl. 199,-(EURO 90,30).

Naast de Sendo biedt Pak&Bel de keuze uit de Nokia 3310 (met picture messaging en vele andere extra's) en toestellen van Motorola en Sony die beiden geschikt zijn voor WAP. De dunne Motorola past in iedere handtas of borstzak. De compacte Sony heeft een luidspreker en microfoon, waar je handsfree mee kunt bellen en je eigen belmelodie mee kunt opnemen.

De introductie van het vernieuwde Telfort Pak&Bel-assortiment - op de valreep van het vakantieseizoen - gaat gepaard met een vernieuwde website voor Pak&Bel, die vandaag wordt gelanceerd. Via www.telfort.nl vindt u de vernieuwde site van Telfort Pak&Bel met alle actuele informatie over diensten en producten.

Over Telfort
Telfort helpt consumenten en zakelijke klanten bij het vinden van hun weg in de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie en mobiele datacommunicatie. Daarvoor maakt Telfort gebruik van de nieuwste technologieën. Zo introduceerde Telfort in 2000 als eerste operator GPRS in Nederland. In de nabije toekomst zal hier ook UMTS bijkomen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door meer dan 1100 enthousiaste medewerkers, die elk voor zich verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het aanbod aan klanten. Telfort is 100 procent dochter van British Telecommunications plc.

6-7-01

Terug >>>

Adresgegevens Telfort

DISCLAIMER COPYRIGHT TELFORT B.V. 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie