Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie nieuwe consultants bij Van Sluis Consultants

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T


Drie nieuwe consultants bij Van Sluis Consultants

Amsterdam, 5 juli 2001

De Amsterdamse vestiging van Van Sluis Consultants is uitgebreid met drie nieuwe consultants.

Dido van Holthe (1965) begon als Consultant. Zij werkt voor de groep issue communicatie, waar zij onder meer Aidsfonds, Novem en Stichting Pleegzorg Nederland als opdrachtgever heeft. Hiervoor werkte zij onder meer als senior communicatieadviseur bij PGGM en als bureaumanager bij De Ruijter Ondernemings-Advocatuur. Als vooropleiding deed zij HEAO Communicatie en momenteel volgt zij het Executive International Master Program Corporate Communication aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Drs. Joyce van Ruiten (1972) is begonnen als Project Consultant bij de groep ICT. Deze groep richt zich specifiek op ICT-opdrachtgevers, zoals Microsoft, KPN Mobile, CMG, MoNet, Energis en Novaxess. Hiervoor werkte zij als communicatiemanager bij Quint Wellington Redwood en als communicatiemedewerker bij Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers. Ze is afgestudeerd in de Communicatiewetenschap en in de Franse Taal- en Letterkunde.

Drs. Margriet van Dijk (1972) kwam in dienst als Project Consultant. Zij werkt in de groep Financiële en Zakelijke Dienstverlening, onder meer voor Interpay. Hiervoor werkte zij bij Baas Marketingcommunicatie voor ABN AMRO en had zij een eigen PR-bureau. Zij volgde de opleidingen Voorlichting en PR aan de School voor Journalistiek & Voorlichting en Beleid, Communicatie en
Organisatie aan de Vrije Universiteit.

Van Sluis Consultants is gespecialiseerd in strategische advisering en de regie van complexe communicatieprojecten voor bedrijfsleven, overheden en not for profit organisaties. Het bureau (met vestigingen in Amsterdam, Breda en Den Haag) realiseerde in 2000 een honorariumomzet van circa twaalf miljoen gulden. Er werken op dit moment 60 medewerkers voor circa 100 opdrachtgevers.

Voor meer informatie:
Van Sluis Consultants
Han Heemskerk
Tel.: 020 - 305 59 00
E-mail: (heemskerk@vansluis.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie