Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 5-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Heerstraat in Cuijk heeft de politie dinsdagmiddag 6 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 188 passanten is gemeten waarvan de hoogste snelheid 95 km/u. bedroeg waar 80 km/u mag. Deze controle is gehouden van 15.00 tot 15.30 uur. Later op de avond, tussen 18.50 en 19.50 uur, is een tweede controle gehou-den. De snelheid van 382 passanten is gemeten, 23 bestuurders reden te hard waarvan de hoogste snelheid 101 km/u bedroeg.

Op het Maasveld in Gassel is donderdagmorgen de snelheid van 386 passerende voertuigen gemeten. 11 bestuurders reden te hard waarvan de hoogste snelheid 114 km/u bedroeg waar 80 km/u mag. Op de Beerseweg in Cuijk reden 19 bestuurders te hard. Hier is de snelheid van 90 voertuigen gemeten. Hoogste snelheid was 74 km/u waar 50 km/u mag.

AUTO UITGEBRAND

Op de Kerkstraat Noord in Oeffelt is woensdagavond een personenauto gedeeltelijk uitge-brand. Tot grote schrik van de bestuurder sloegen tijdens het rijden plotseling de vlammen onder de motorkap uit. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de voorzijde van de auto forse schade op liep.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie