Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Uden

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 5-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Industrielaan in Uden is donderdagmorgen rond 08.00 uur een 51 jarige fietser uit Uden gewond geraakt. Een 19 jarige bromfietser uit Zeeland wilde vanaf de Patersweg de rotonde oprijden. Op dat moment stak een fietser over die vervolgens door de bromfietser werd aangereden. Het slachtoffer is met een hoofdwond en gebroken pols naar het ziekenhuis gebracht. De bromfiets is voor onderzoek naar het bureau gebracht.

DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Zoutmanstraat in Veghel. Nadat een ruit was vernield verdween uit de auto de geluidsin-stallatie, een zonnebril en een geldbedrag van ruim f. 100,-.

Woensdagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Gasthuisstraat in Veghel. Ook hier verdween de geluidsinstallatie.

DIEFSTAL AUTO

Woensdagmiddag is vanaf een parkeerplaats aan de Zeelandsedijk in Volkel een bedrijfsauto gestolen. De auto, een Volkswagen, een bestelauto, kenteken VS-16XD, is op onbekende wijze weggehaald.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie