Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionale partijen stellen Bereikbaarheidsfonds

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Utrecht

Persbericht
994111200

Regionale partijen stellen Bereikbaarheidsfonds in GS akkoord met Bestuursovereenkomst en fonds Bereikbaarheidsoffensief

Gedeputeerde staten van Utrecht hebben vandaag ingestemd met de ondertekening van de Overeenkomst Bereikbaarheidsoffensief Regio Utrecht (BOR) met de Minister van Verkeer en Waterstaat, en met de instelling van een Regionaal Bereikbaarheidsfonds samen met het BRU en de gemeente Utrecht.
GS hadden eerder aangegeven in beginsel pas een overeenkomst te willen sluiten nadat de Tweede Kamer met een gewijzigd wetsvoorstel Bereikbaarheid en Mobiliteit heeft ingestemd en mits het spitstarief daarvan geen onderdeel uitmaakt. Nu de Tweede Kamer op 27 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie