Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maxdata introduceert nieuwe serie pc's

Datum nieuwsfeit: 05-07-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: MAXDATA
Zoek soortgelijke berichten
MAXDATA

MAXDATA introduceert nieuwe serie pc's onder de naam Family Line

Combinatie van hoogstaande prestaties en betaalbaarheid

Amsterdam, 5 juli 2001 - MAXDATA, toonaangevend leverancier van computerhardware en e-business-oplossingen, introduceert een nieuwe lijn pc' s: de Family Line. Deze productlijn bestaat uit twee hoogwaardige
minitowers, één met een AMD Duron 800 Mhz processor en één met een AMD Athlon 1000 Mhz. De pc's worden geleverd met Microsoft Windows ME als besturingssysteem. MAXDATA laat met deze nieuwe lijn zien dat ze naast kwaliteitscomputers voor zakelijk gebruik ook de thuisgebruiker niet uit het oog verliest. "Onze nieuwe pc-lijn combineert onze expertise op het gebied van zakelijke computers met de specifieke wensen van de thuisgebruiker", zegt Emile Schmeits, Marketing Manager van MAXDATA. "De eisen die thuisgebruikers aan een pc stellen, zijn toegenomen doordat het aantal toepassingen is uitgebreid. Zo gebruiken veel mensen de computer niet alleen voor het internet, maar ook voor het bewerken van foto's of om films te bekijken. Met de Family Line bieden we het hele gezin krachtige prestaties voor een betaalbare prijs." De Family Line bestaat uit twee modellen: Family Value en Family Performance. De Family Value is de juiste keuze voor de gebruiker die een basiscomputer zoekt. Hij is speciaal ontworpen voor die groep gebruikers die haar pc alleen gebruikt voor standaard kantoorapplicaties, internet en e-mail. Deze pc heeft een 800 Mhz AMD Duron-processor, een harddisk met een capaciteit van 20 GB en een 48 speed CD-ROM. Hij wordt geleverd met Worksuite2000 en McAfee VirusScan. De Family Performance is dé pc voor de thuisgebruiker die de hoogste eisen stelt aan zijn computer. Hij biedt de gebruiker alles wat een moderne pc kan bieden. Het is een echte multimedia computer die is ontworpen voor de veeleisende thuisgebruiker. De 1000 Mhz Athlon-processor garandeert optimale prestaties en de 40 GB-harddisk biedt meer dan voldoende opslag capaciteit. De Geforce MX 400 met Tv-out 64 MB grafische kaart biedt de gebruiker optimale grafische prestaties. Daarnaast biedt de Tv-out optie in combinatie met de ingebouwde 16-speed DVD de gebruiker de mogelijkheid om DVD's op een tv af te spelen. De 8/4/32 CD Re-writer maakt het systeem compleet. Het uitgebreide softwarepakket met daarin Worksuite2000, Corel Draw 8, Game Bundle en McAfee VirusScan biedt de gebruiker naast functionaliteit ook een stuk ontspanning. Bij de productie van de MAXDATA Family Line-pc's worden uitsluitend kwaliteitscomponenten gebruikt. Beide pc's worden dan ook geleverd met drie jaar omruilgarantie, waarvan het eerste jaar on-site. De prijs van de Family Value zal fl. 2150,- (inclusief BTW) zijn. De prijs van de Family Performance zal rond de fl. 2550,- (inclusief BTW) liggen.

MAXDATA

MAXDATA heeft zich, sedert haar oprichting in 1988, van een gerenommeerde hardwareleverancier tot een 'e-business supplier' ontwikkeld. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete technologieoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-pc's, -notebooks en -servers, en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard euro en is genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in uitsland vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa. Meer informatie is te vinden op www.maxdata.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie